MALATYA / DOĞANŞEHİR - Şehit Subitay Sükut Anadolu İmam Hatip Lisesi

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde etkin olarak desteklenmesi için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon okulda uygulanacak eylem planını belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün başlattığı "Hedef 2024 Projesi" kapsamında okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetleri planlamak için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. 11.ve 12. Sınıflardan sorumlu müdür yardımcısı, koordinatör rehber öğretmen ve zümre başkanlarından oluşan komisyon, Üniversitelere Hazırlık Eylem Planı oluşturmak amacıyla, Okul Müdürümüz Fatih KORKMAZ başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Komisyonumuz tarafından yürütülecek eylem planı kapsamında, öğrencilerimizin  gelişimlerinin takip edilmesi için çalışma takvimi oluşturuldu. Bu toplantıda '' Hedef 2024''  sloganıyla aşağıdaki konularla ilgili kararlar alındı:

1.    DYK işlemleri
2.    12.sınıflarla ilgili deneme takvimi oluşturulması ve en az 15 denemenin yapılması
3.    Eğitim Koçluğu, sınıf danışman (koç) öğretmenlerin belirlenmesi
4.    11. Ve 12. Sınıflarda da koçluk uygulaması başlatılması
5.    Okul rehberlik servisinin yaptığı program dahilinde öğrenci ve velilerle moral – motivasyon – bilgilendirme, sunum ve seminerlerin yapılması
6.    Okulun ve projenin tanıtılması
7.    Tanıtım panosunun ve okul sitesinin düzenlenmesi
8.    12. Sınıf velileriyle Kasım ayı içerisinde bilgilendirme toplantısı yapılması

Yayın: 24.03.2022 - Güncelleme: 22.03.2024 09:46 - Görüntülenme: 169