MALATYA / DOĞANŞEHİR - Şehit Subitay Sükut Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

2023/2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesi için Öğrencilerimize bilgi yarışması düzenledik.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

May

Başarılı öğrencilerimizin, müftülüklerle işbirliği halinde şehir merkezinde ve köylerde bulunan camilere dağıtılarak , namaz kıldırma,  ezan okuma, vaaz gibi mesleki uygulamalara katılımları sağlandı.

May

Okulumuzdaki mescitin halısı yenilendi. Minber tamir edilerek, iyileştirilme çalışması yapıldı.Emeği geçen başta okul müdürümüz olmak üzere hayırsever velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından tüm öğretmenlerimize Mentörlük ve Öğrenci Koçluğu eğitimi verildi.Öğrencilerimizin sınavlara hazırlanırken öğretmenleri gözetiminde çalışmalarını yapmaları, planlı çalışmanın bir neticesi olarak başarıyı getirecektir.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Uzaktan eğitim sürecinde "meslektaş dayanışması'' nı  ihya etmek için öğretmenlerimizle  sık sık  biraya gelip hasbihal ettik.

Ock