MALATYA / DOĞANŞEHİR - Şehit Subitay Sükut Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

İslam coğrafyasının kanayan yaralarına dikkat çekmek için hazırladığımız şiir dinletisinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Mrt

HEDEF YKS 2024 kapsamında okulumuz Rehber öğretmeni Adil ERBAŞ tarafından öğrencilerimize sınav kaygısı hakkında eğitim verildi.

YÖK ATLAS UYGULAMASI tanıtım çalışmaları yapıldı

Mrt

Okulumuz Şehit Subitay Sükut Anadolu İmam Hatip Lisesi  11. sınıflarına yönelik HEDEF YKS 2024  kapsamında ''Seviye Tespit Sınavı'' yapıldı. Sınav sonrası öğrencilerle Rehberlik Servisi tarafından değerlendirmeler ve analizler yapıldı.

HEDEF YKS 2024 ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK PROGRAMI

MSÜ Sınavına Yönlendirme Afiş Çalışmaları Yapıldı

MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) Sınavına Yönlendirmeye Yönelik Afiş Çalışmaları Yapıldı.

Okulumuz Rehber Öğretmenimiz tarafından bilgilendirme semineri yapıldı

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı HEDEF YKS Projesi Kapsamında Okulumuzda Rehber Öğretmenimiz Adil ERBAŞ tarafından  Etkili Ders Çalışma Yöntemleri ve Etkili Motivasyon Konulu Sunum Yapıldı

Mrt

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından YKS hazırlık sürecine yönelik düzenlenen "Hedef YKS Akademik Kariyer Gelişimi" projesi kapsamında ilimiz Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu'nda "Malatya 2024 YKS Akademik Kariyer Gelişim" programı düzenlendi.

Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileri, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu idarecileri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, programın açılış konuşmasını gerçekleştirerek proje ile ilgili "İl rehberlik koordinatörleri eğitimi ile illerde belirlenen rehberlik koordinatörlerinin düzenli ve sürekli eğitimi ile imam hatip ortaokullarında ve liselerinde Hedef YKS projesinde görev yapan öğretmenlerin proje kapsamında mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişmelerine katkı sağlaması amaçlanmıştır." dedi.

Mrt

HEDEF YKS 2024 projesi kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize yönelik performans değerlendirme sınavı yapıldı

Mrt

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Hedef YKS 2024 Projesi yaygınlaşma faaliyetleri kapsamında okulumuzun hazırladığı afişlerimiz ve görsellerimiz.

Mrt

Okulumuzda Sınıf Rehber Öğretmeni ve Okul Rehberlik Servisince Yapılan Veli Toplantısında Gerçekleştirilen Sınavların Analizleriyle İlgili Bilgilendirme Yapıldı